- - - - - ---

Vem tusan kom på idén att tävla om den bästa solbrännan?!

Kanske har Ni sett reklamen på tv'n, eller läst nånstans, att Valbo Köpcentrum anordnade en tävling om den bästa "v"-solbrännan. Ursäkta, men vilken fåntratt kom på den usla idén att uppmana folk att bränna sönder sig i solen för en sketen tävling?
Tydligen ska tävlingen nu stoppas efter kritik från Cancerfonden som jämförde med att man lika gärna kan tävla om vilken som röker mest. Bra!


Tvång på kriminalserier

Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det visas straffbart många kriminalserier på tv'n under kvällstid. För nöjes skull var jag tvungen att räkna ihop hur många det faktiskt visas en tisdagkväll från kl 18.00 till 03-tiden; inte mindre än tretton stycken. Seriöst? Vem fan tittar på alla...?
Mer film åt folket!


Techno cat



Kycklingfiléhamburgare! Smaskigt och nyttigt!

Lördagsmys mitt i veckan med nyttiga hamburgare!
Skär bara en kycklingfilé på tvären så det blir två stycken tunna "skivor". Skär eventuellt bort lite runt kanterna (bihanget kan du frysa in) och stek i pannan med lite smör eller olja i lagom värme.
Krydda med salt och citronpeppar.

För att vara extra nyttig kan du ta Korvbrödsbagarns hamburgerbröd Havre & Dinkel istället för vanliga vita bröd.
Och gillar du lite spicy och vill skippa dressing kan jag tipsa om att använda tacosås istället. Gott de! Eller lättmajonnäs.

Nyttiga tillbehör:
Matig sallad (Tex: isbergssallad, babyspenat, ruccola, tomat, gurka, paprika, avokado, soltorkade tomater, lök, melon,mm)
Majskolv